Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Shvatila sam koliko smo mali'

EKSKLUZIVNO Dramatična ispovijest žene koja je svjedočila padu meteora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruskinja Anna Shevchenko ekskluzivno je za portal Dnevnik.hr ispričala kako je izgledao trenutak pada meteorita u ruskom Čeljabinsku.

Ruskinja Anna Shevchenko u trenutku pada meteora bila je u automobilu sa djetetom i prijateljicom. Ekskluzivno je za portal Dnevnik.hr ispričala kako je izgledao trenutak pada meteora u Čeljabinsku.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

>> VIDEO Kaos u Rusiji: Vojska osigurava kratere, 1000 ozlijeđenih!

'Prva eksplozija, druga, treća...ni ne znam koliko je bilo toga. Moja je prijateljica počela plakati zato što je to stvarno bilo grozno zato što nismo znali što se događa.Nije bilo svjetla, nije bilo ničega, samo eksplozije. Auto se počelo tresti, uključili su se alarmi na automobilima i stvarno je bilo grozno', opisuje Anna.

'Zagrlila sam dijete i razmišljala što će biti kasnije'

'Moje dijete je bilo iza mene i ja sam je uzela i zagrlila i razmišljala što će biti kasnije. I kad se to završilo svi su ljudi stajali, nisu znali što se događa, a neki su ležali na podu. Mi smo bili u automobilu pa te zvukove nismo tako snažno čuli', kaže Anna.

>> Rusi već prodaju dijelove meteorita! Evo koliko se zarađuje na njima!

'Koliko smo mali...'

'Kod mene na poslu su popucali svi prozori na skladištu. Neke sam ljude vidjela u krvi. U početku me nije bilo tako strah, ali kada je sada sve prošlo i kada sam vidjela koliko smo maleni. Kada razmišljam o tome samo zatvorim oči i kažem: hvala Bogu da nitko nije ozbiljno stradao', opisuje Anna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene