Obavijesti Video Pretražite Navigacija
50 ranjenih

Egipat: Četvero poginulih u nevremenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje četiri osobe su poginule u nevremenu u Egiptu, dok je Kairo paralizirala oluja, javile su vlasti i mediji.

Tri mornara na luksuznom kruzeru Costa Europa, koji je krstario od Dubaija prema Italiji, poginula su kada je brod udario u pristanište ljetovališta Šarm el-Šeik na Crvenom moru, prema pomorskim vlastima. Ozlijeđena su i četiri putnika, tri Britanca i jedan Talijan. Brod je teško oštećen s desne strane, a posada pokušava držati kontrolu nad situacijom. Također traži se smještaj i avionski letovi za zbrinjavanje 1.400 putnika i članova posade.

Pročitajte i ovo Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..." Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Još je najmanje jedna osoba poginula, a 50 je ranjeno u nevremenu, prenose mediji. Nevrijeme je počelo u četvrtak navečer iznenadivši Egipćane nakon vala vrućine. U Kairu je gotovo obustavljen promet jer su brojne ulice poplavljene. U Aleksandriji su vlasti zatvorile luke zbog udara vjetra koji podižu valove visine i do šest metara. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene