Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Milo Đukanović će zamijeniti Željka Šturanovića koji je iz zdravstvenih razloga prošloga tjedna dao ostavku na položaj predsjednika vlade i tako postati crnogorski premijer po peti put, priopćila je jučer njegova stranka.


Koalicija koju predvodi Demokratska stranka socijalista, kojoj je on na čelu, nominirala je Đukanovića a kako ima većinu u parlamentu njegovo je imenovanje za predsjednika vlade sigurno.

Vezani članci Andrej Plenković - 1 Plenković čestitao Dan državnosti: "Na današnji dan prije 31 godinu obnovljena je suverenost hrvatskog naroda" Koronavirus u Crnoj Gori, ilustracija Zavidni rezultati kod susjeda: Od početka godine smanjili broj aktivnih slučajeva COVID-a za 10 puta

Đukanović je rekao da će njegovi prioriteti biti poboljšanje životnog standarda i postizanje članstva u Europskoj uniji i NATO-u.

"Vlada mora poboljšati gospodarske strukture kako bi u bliskoj budućnosti mogli u potpunosti eliminirati nezaposlenost", rekao je Đukanović novinarima. Očekuje se da će Đukanović napraviti promjene u Šturanovićevom kabinetu.