Turkish Airlines (Getty Images)
Turkish Airlines (Getty Images)

Na letu Istanbul - Frankfurt odvijala se danas prava drama. Jednom putniku je pozlilo te je zrakoplov Turkish Airlinesa prinudno sletio u Beograd. No, putnik je ipak ubrzo nakon toga preminuo. Drugi je to preminuli putnik nad srpskim nebom ovog vikenda.


Avion Turkish Airlinesa koji je letio na liniji Frankfurt - Istanbul prinudno je sletio u beogradsku zračnu luku "Nikola Tesla" zbog lošeg zdravstvenog stanja jednog od putnika. No, putnik je, kako je objavio MUP, preminuo na licu mjesta, odnosno više mu nije bilo pomoći.

Vezani članci Dim u avionu British Airwaysa (Foto: Twitter) - 3 Motori gore, kabina se napunila dimom: Avion British Airwaysa prisilno sletio u Valenciju Slika nije dostupna Zrakoplov prisilno sletio zbog epileptičnog napada putnika

To je već treće prinudno slijetanje u dva dana. Naime, dva su aviona prisilno sletjela u subotu na beogradski aerodrom ''Nikola Tesla'' jer je putnicima odjednom također pozlilo. U subotu ujutro jedan od putnika kojem je pozlilo također je umro.

Ekipa hitne pomoći je intervenirala, a sve dežurne ekipe beogradskom aerodroma reagirale su pravovremeno, stoji u službenom priopćenju zrakoplovne luke Nikola Tesla, prenosi Blic.