Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treći u dva dana

Drama na nebu iznad Srbije: Avion prisilno sletio, putnik umro u zračnoj luci

Turkish Airlines (Getty Images)
Turkish Airlines (Getty Images)
Na letu Istanbul - Frankfurt odvijala se danas prava drama. Jednom putniku je pozlilo te je zrakoplov Turkish Airlinesa prinudno sletio u Beograd. No, putnik je ipak ubrzo nakon toga preminuo. Drugi je to preminuli putnik nad srpskim nebom ovog vikenda.

Avion Turkish Airlinesa koji je letio na liniji Frankfurt - Istanbul prinudno je sletio u beogradsku zračnu luku "Nikola Tesla" zbog lošeg zdravstvenog stanja jednog od putnika. No, putnik je, kako je objavio MUP, preminuo na licu mjesta, odnosno više mu nije bilo pomoći.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaos na letu Nakon 90 minuta leta zrakoplov se morao prisilno okrenuti: Razlog je nevjerojatan! Slika nije dostupna Beogradska zračna luka Zrakoplov prisilno sletio zbog epileptičnog napada putnika

To je već treće prinudno slijetanje u dva dana. Naime, dva su aviona prisilno sletjela u subotu na beogradski aerodrom ''Nikola Tesla'' jer je putnicima odjednom također pozlilo. U subotu ujutro jedan od putnika kojem je pozlilo također je umro.

Ekipa hitne pomoći je intervenirala, a sve dežurne ekipe beogradskom aerodroma reagirale su pravovremeno, stoji u službenom priopćenju zrakoplovne luke Nikola Tesla, prenosi Blic.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene