Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Drama u školi: Iz pištolja ranjena dvojica tinejdžera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
14-godišnji Jodale Woodfork i John H. Stroger ozlijeđeni su iz vatrenog oružja u učionici škole Vocational Career Academy u Chicagu. Pištolj je slučajno opalio kada su ga učenici ispod stola dodavali jedni drugima.

Jučer oko 2 sata popodne, na satu znanosti, dječaci koji su sjedili u zadnjim klupama dodavali su jedan drugome pištolj koji je u školu donio 15-godišnjak. Pištolj je slučajno opalio i ranio dvojicu učenika, jednog u bedro, a drugog u koljeno. 

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Slika nije dostupna Chicago kao ratna zona U pucnjavi na groblju ranili 14 ljudi: Otvorili vatru iz crnog automobila pa se razbježali, motiv se istražuje

Dječak koji je donio 9-milimetarski pištolj u školu, uspaničio se i pobjegao, a pištolj je bacio u blizini škole. Nakon što ga je policija pronašla, odveo ih je do oružja. Kako nije bilo spremnika za metke, policija pretpostavlja da dječaci nisu niti znali da je metak (koji je najvjerojatnije pogodio jednog dječaka, odbio se i pogodio drugog) u cijevi. 

Vocational Career Academy inače ima detektore za metal, ali zaštitari nasumce biraju koji će učenici kroz njega proći jer bi predugo trajalo kada bi morali provjeravati sve učenike.  Tinejdžer koji je donio pištolj u školu, taj dan, očito, nije provjeren.

Jodale Woodfork pušten je isti dan kući, a John H. Stroger je zadržan u bolnici na liječenju. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene