Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAD TE ALKOHOL "PREHITI"

Drama na ruskom Crvenom trgu: Pijan kao čep odlučio ukrasti Lenjinovo tijelo

Mauzolej
Mauzolej Foto: Getty Images
Pijani muškarac priveden je zbog pokušaja krađe tijela Vladimira Iljiča Lenjina iz istoimenog mauzoleja na Crvenom trgu.

Teško alkoholiziran muškarac priveden je nakon što je upao u Lenjinov mauzolej na Crvenom trgu, potvrdio je u ponedjeljak za TASS šef Odjela za komunikacije pri Federalnoj službi straže Denis Simonov.

Prema njegovim riječima, došlo je do narušavanja javnog reda i mira - pijani muškarac pokušao je prekoračiti ogradu ispred mauzoleja, te su ga pripadnici policijskih snaga priveli.

Ranije je izvor iz policijskih snaga rekao za TASS da je pijani muškarac priveden jer je pokušao ukrasti tijelo Vladimira Iljiča Lenjina iz istoimenog mauzoleja na Crvenom trgu.

Pročitajte i ovo Slavlje u Moskvi nakon aneksije Tisuće pristaša FOTO Pogledate slavlje na Crvenom trgu: Videozid, pop koncert, zastave i ovacije Putinu nakon aneksije

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iza kamera Spektakularna parada u Moskvi - Sedam detalja koji su vam sigurno promakli

"Incident se dogodio u noći na 6. veljače. Muškarac je uhićen kada je pokušao provaliti u mauzolej u kojem se nalazi tijelo Lenjina i ukrasti ga. Kasnije je otkriveno da je osoba u pritvoru bila pijana", rekao je izvor.

Prema njegovim riječima, na mjesto događaja pozvana je hitna pomoć. Liječnici su utvrdili da muškarac ima psihički poremećaj izazvan prevelikom količinom alkohola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene