Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monstrumi iz Njemačke

Dok su se oni prežderavali, kćer (3) su izgladnili na smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragedija u Njemačkoj. Patrick R., 29-godišnji vozač i njegova 26-godišnja supruga Angela zaključali su svoju 3-godišnju kćer Sarah u zamračenu sobu od četiri kvadrata i izgladnili ju do smrti.

Stanovnici Thalmassinga u Bavarskoj su u šoku nakon što su doznali tajnu koju je krio monstruozan bračni par koji je živio u stanu odmah pored tržnice. Točno ispod njihova stana nalaze se mesnica i pekara, te pizzerija u kojoj su često jeli. Koliko obilato, dovoljno govori Angelina kilaža od 124 kilograma. 4-godišnjeg sina Dominika dobro su 'pazili', no 3-godišnja Sarah nije bila te sreće, piše Bild.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravična tragedija Policajci pronašli mrtvu 2-godišnjakinju u autu: Zaključana provela više od sedam sati, nije joj bilo spasa Slika nije dostupna Osuđena na 25 godina Djevojčica (3) umrla od gladi dok je majka igrala igrice

Sarah je tko zna koliko bez hrane vegetirala u zamračenoj sobi od četiri kvadrata. Nitko od susjeda nije ništa ni čuo, ni vidio ni posumnjao. Kada je umrla, imala je samo 8 kilograma. Otkazali su joj svi organi. 'Vidio sam je prije otprilike 4 mjeseca, rekli su mi da je bolesna. U licu je izgledala kao starica, a koža joj je visjela s malenih ručica', rekao je jedan poznanik obitelji kojoj je socijalna služba ranije već oduzela dvoje djece koji danas imaju 6 i 10 godina. Iako su socijalni radnici dolazili dva puta tjedno i nakon rođenja Dominika i Sarah, posljednji su put bili krajem 2008. 'jer se obitelj stabilizirala', a novih prijava nije bilo. Otac je trenutno u istražnom zatvoru, a majka je završila u bolnici zbog infekcije, no nalazi se pod stalnom paskom policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene