Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ocjena za 2009.godinu

Dok je vladajući podupiru, oporba kritizira Finino poslovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski klubovi danas su se podijelili u ocjenama o poslovanju Fine u 2009.godini.

Dok su vladajući klubovi i IDS pohvalili napore koje je Fina uložila u stabilizaciju poslovanja i prilagodbu novim tržišnim uvjetima, SDP, HNS i HDSSB prigovorili su da Fina još uvijek nije definirala svoj položaj na tržištu.

Pročitajte i ovo Ilustracija, Miroslav Plišo Ne idu u pritvor Zaštitari swingerskog kluba pretukli sina poznatog odvjetnika, napadnuta i vozačica taksija. Pokušali i pucati na policajca, oglasio se otac Slika nije dostupna Vesna Pusić nova predsjednica Kluba zastupnika HNS-a

>> 'U Fini sjede ljudi s isključivo HDZ-ovom referencom'

HDZ-ov zastupnik Goran Marić pozitivnom je ocijenio strategiju Fine po kojoj je prvo utvrdila optimalnu organizacijsku strukturu, a tek potom i optimalan broj zaposlenika. Damir Kajin također ju smatra jednim od najzahvalnijih društava u javnom sektoru. S druge strane, iz SDP-a tvrde kako Hina ni nakon osam godina nije definirala svoj položaj na tržištu, a i istovremeno dok je provodila program zbrinjavanja viška radnika zapošljavala je članove obitelji HDZ-ovaca. Božo Grubišić rekao je kako i HDSSB smatra da 'država nema viziju što s Finom učiniti'. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene