Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krumpirima na ministricu

FOTO: Dok je držala govor, ministricu gađali krumpirima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka ministrica poljoprivrede dobila je krumpirima u glavu, jer je dopustila uzgou vrste krumpira koja je genetski modificirana.

Nezadovoljne ministričinom odlikom, dvije djevojke, članice Greenpeacea, odjevene u njemačku tradicionalnu narodnu nošnju, napale su u ministricu poljoprivrede Ilse Aigner. Napad se dogodio na otvorenju 'Zelenog tjedna', gdje je ministrica držala govor.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Djevojke su na ministricu bacile dvije košare pune krumpira kako bi izrazile svoje nezadovoljstvo jer je Aigner dopustila uzgoj vrste krumpira nazvane 'Amflora'. Riječ je o krumpiru koji je genetski modificiran, odnosno u njega je ugrađen gen koji je otporan na antibiotike. Nakon napada ministricu su odmah obranili zaštitari, a ona je, nakon prvog šoka, nastavila svoj govor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene