Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitka ga uzrujala

Dodik pobjesnio na Bidena: "Ovo je gotovo kao provokacija! Prošlo je dovoljno vremena da to nauče"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik RS-a podsjetio je da BiH nema zakon o praznicima, niti ima ijedan zakonom ustanovljen praznik koji se slavi i u RS-u i u FBiH.

"Čestitka predsjednika SAD-a Joea Bidena, upućena građanima BiH povodom nepostojećeg praznika 25. studenog, u Republici Srpskoj doživljava se gotovo kao provokacija", izjavio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

"Ne znam kojim imenom bih to nazvao ako se zna, a znaju i svi službenici američke Ambasade da 25. studeni nije praznik BiH", poručio je Dodik na pitanje kako komentira to što je američki predsjednik uputio čestitku članovima Predsjedništva BiH povodom 25. studenog tzv. Dana državnosti.

Poručio je da BiH nema zakon o praznicima, niti ima ijedan zakonom ustanovljen praznik koji se slavi i u Republici Srpskoj i u FBiH.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRONAŠLI ZAJEDNIČKA STAJALIŠTA Dodik i Čović dogovorili političku suradnju: "SNSD neće u strukture vlasti bez HDZ-a i HDZ neće bez nas"

Pročitajte i ovo Nataša Radulović PRIVUKLA SVU PAŽNJU VIDEO ''Leteći cirkus'' Dodikove uzdanice: "Nemoj da galamiš ođe i da se obadaš"

Nakon toga je nadodao da 27 godina od završetka rata je dovoljno vremena da to nauče i američki predstavnici u BiH i o tome konačno izvijeste svoju vladu koja se bavi slanjem čestitki u ima predsjednika SAD.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene