Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIVUKLA SVU PAŽNJU

VIDEO ''Leteći cirkus'' Dodikove uzdanice: "Nemoj da galamiš ođe i da se obadaš"

Nataša Radulović
Nataša Radulović Foto: Screenshot
U Banja Luci je održana konstituirajuća sjednica novog saziva Narodne skupštine Republike Srpske, ali pozornost je gotovo u potpunosti zaokupila predsjedateljica Nataša Radulović iz SNSD-a osebujnim načinom ophođenja prema pojedinim zastupnicima.

Nataša Radulović iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika, kao najstarija članica Narodne skupštine Republike Srpske, prema pravilima je do imenovanja novog predsjedavajućeg na čelu entitetskog parlamenta.

Njezin nastup u toj ulozi privukao je pozornost medija s obzirom na prilično specifičan način kojim se obraćala pojedinim zastupnicima.

"Nemoj da galamiš ođe i da se obadaš. Sad ću te izbaciti napolje. Sjedi dolje. Ođe ja vodim sjednicu", poručila je Radulović Nebojši Vukanoviću, s kojim se najčešće sukobljavala tijekom sjednice, ali i i s njegovim stranačkim kolegom Đorđem Vučinićem.

Nije im persirala, već im se obraćala s ''Alo, momak, prekini'' i slično, a usput je pozivala na dostojanstvenost: ''Danas budi dostojanstven, ovo je svečana sjednica, bit će prilike da se bijemo.''

Pročitajte i ovo Milorad Dodik OBJAVA NA INSTAGRAMU Dodik o građanima Republike Srpske: "Ako nisi Srbin onda si izdajnik"

Pročitajte i ovo Milorad Dodik SHOW MUST GO ON Dodik poziva na mir nakon izborne pobjede, najavljena pravna borba: "Ovim je legalizirana krađa i korupcija"

Kad joj je Vučinić rekao da ne zna voditi sjednicu, rekla mu je: ''Takve kao ti sam dobro učila.''

Najzanimljivije dijelove sjednice
Narodne skupštine Republike Srpske s osebujnom predsjedateljicom u glavnoj ulozi pod nazivom ''Leteći cirkus Nataše Radulović'' objedinila je N1 BiH.
 

 

Radulović je magistra pedagoških znanosti, a bila je direktorica Centra za predškolski odgoj i obrazovanje od 2006. do 2016. u Banja Luci, predsjednica je tamošnjega Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a te članica Glavnog i Gradskog odbora SNSD-a. 

 




 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene