Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Španjolska u loto groznici

Dobitni fond više od 16 milijardi kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gospodarska kriza utječe na prodaju tradicionalne božićne lutrije koja je podijelila ukupno 2, 32 milijardi eura nagrada, doznaje se od španjolske državne lutrije.

Drugu godinu zaredom promet te lutrije u kojoj sudjeluje većina Španjolaca, manji je za tri posto i iznosi ukupno 2,70 milijardi eura, prema podacima državne tvrtke Loterias y Apuestas Del Estado. Ipak lutrija, koja je u utorak podijelila 26 milijuna raznih nagrada i dalje je jako popularna. Procjenjuje se da polovica Španjolaca igra loto.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Loto groznica se nastavlja U srijedu borba za 32 milijuna kuna Slika nije dostupna Loto ludnica u Italiji: Jackpot vrijedan 95 milijuna eura

>> VIDEO: Uložio dva eura i 'dignuo' 147 milijuna!

Ove godine je dobitni broj 78.294, sa 195 serija listića, a svaka je donosila tri milijuna eura. Svaki igrač koji je za 20 eura kupio jednu ‘desetinu’ serije 195 dobio je iznos od 300.000 eura. Milijuni Španjolaca su izravno pratili trosatno izvlačenje. Ove godine Španjolci su u velikom broju kupovali listić 25.609 koji odgovara datumu smrti Michaela Jacksona, 25. lipnja 2009. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene