Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Besramni oglas stanodavca

Besplatni smještaj u zamjenu za 'nježnost'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Dajem besplatno na korištenje djevojkama manji dvosobni stan kod Studentskog doma', poručio je anonimni gospodin studenticama koje ovih dana traže stan u centru Kragujevca.

U oglasu objavljenom prije nekoliko dana u dnevnim novinama ovaj vlasnik stana naveo je broj svog mobilnog telefona na koji je dostupan 24 sata dnevno, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist" Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Smještaj za strane radnike? Službe na terenu, stanari zgrade u centru Zagreba nestpljivi: "Želimo što prije saznati o čemu se radi"

'Pozvale samo broj, i zaista, gospodin je potvrdio da je stan besplatan', ispričala je dvadesetogodišnja djevojka koja je stigla u Kragujevac iz malenog gradića u okolici Novog Sada. 

Stanodavac je naznačio kako je stan zaista besplatan, a on je fin i usamljen gospodin koji rijetko dolazi u Kragujevac, samo jednim u dva-tri mjeseca. Na upit djevojke što ona treba raditi, stanodavac je odgovorio da mu, kada dođe u stan, treba pružiti malo nježnosti.

Zabezeknuta djevojka kaže da joj je od šoka ispala telefonska slušalica, a s druge strane muški glas je ponavljao 'alo, alo'.

'Znam da ima svakakvih ljudi, znam da se i među studenticama nađu one koje su spremne na takve postupke, ali da netko preko oglasa iznajmljuje stan za malo nježnosti, ne mogu vjerovati', priča mlada Vojvođanka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene