Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićen tinejdžer

Užas u autobusu: Djevojka nasmrt izbodena na putu do škole, svjedoci šokirani - "Vrištala je i plakala"

Policija napravila kordon oko busu u kojem je ubijena 15-godišnjakinja
Policija napravila kordon oko busu u kojem je ubijena 15-godišnjakinja Foto: Screenshot / Twitter
Djevojka je preminula nakon što je izbodena nožem dok je jutros autobusom putovala do škole.

Djevojka (15) je preminula nakon što je jutros na putu do škole u autobusu javnog prijevoza Croydona, grada koji se nalazi južno od Londona, izbodena nožem. Stravičan zločin dogodio se oko 8:30, a nisu joj mogli pomoći ni djelatnici hitne pomoći i u 9:21 proglašena je  mrtvom.

Policija je u brzo utvrdila tko je kriv za zločin te je oko 9:45 uhitila tinejdžera koji je, pretpostavlja se, poznavao žrtvu.

"Kada se to dogodilo, svi su istrčali iz autobusa", ispričala je svjedokinja, izvijestio je Daily Mail.

Beldine Kutima, koja radi na recepciji obližnjeg hotela rekla je novinarima: "Jedna od naših menadžerica otišla je do autobusa, ali se vratila u potpunosti šokirana i jako je plakala. Vratila se vrišteći, zgrabila je ručnike i otrčala natrag."

Na snimkama s mjesta događaja vidi se da je policija ogradila područje i da se ondje nalazi velik broj policajaca. Zločin je komentirao i gradonačelnik Croydona, grada u južnom Londonu, Jason Perry.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje za odštetu VIDEO Zamalo ih ubila zbog uvijenih krumpirića: Radnica u fast foodu pucala u muškarca s kojim su u autu bile i trudna supruga i kćerkica

"Užasnut sam viješću da je tinejdžerka izbodena u centru grada tragično preminula. Misli cijele naše zajednice su s obitelji i prijateljima žrtve", napisao je na platformi X te dodao: "Osumnjičenik, za kojeg se vjeruje da je poznavao žrtvu, je uhićen i htio bih zahvaliti svima koji su brzo reagirali na incident."

Ona je 16. tinejdžer koji je ove godine ubijen u glavnom gradu Engleske. Prošle godine ih je ubijeno 14, a 2021. godine ih je ubijeno 30, najviše od kraja Drugog svjetskog rata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene