Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje za odštetu

VIDEO Zamalo ih ubila zbog uvijenih krumpirića: Radnica u fast foodu pucala u muškarca s kojim su u autu bile i trudna supruga i kćerkica

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Uvijeni krumpirići i pištolj. Nije naziv nekog ludog jela, ali jest dio incidenta koji je zamalo umjesto kečapom završio krvlju. Svađa oko narudžbe u fast foodu u Texasu pošla je potpuno po krivu.

Snimka s nadzorne kamere u fast foodu u Houstonu u Texasu jasno je pokazala što se dogodilo kada je jedna obitelj zamalo stradala u pucnjavi.

Incident se dogodio 2021. godine, a obitelj s Floride je podnijela tužbu protiv tvrtke i njihove radnice, no ovih je dana objavljena snimka koja pokazuje što se dogodilo.


Riječ je o trenutku u kojem je radnica na liniji drive-in pucala na automobil mušterije nakon svađe oko uvijenih krumpirića, piše BBC.

Odvjetnik obitelji Randall Kallinen objavio je snimku s nadzorne kamewre na kojoj se čini da je radnica Alonneia Fantasia Ford Theriot uznemirena zbog mušterije Anthonyja Ramosa.

Ramos je na vozačkom, a njegova trudna supruga na suvozačkom mjestu, dok je njihova šestogodišnja kćerkica bila straga, navodi se u tužbi.

Platili su 12,99 dolara za kombinaciju, ali nisu dobili i uvijene krumpiriće koje su naručili.

Izbila je rasprava, a Ford, dok je pored nje još jedna osoba u restoranu, baca led i začine kroz prozor i ubrzo uzima pištolj te je najmanje dvaput pucala na obitelj, koja se brzo odvezla.

Pročitajte i ovo Medvjed na pikniku nije bio izbirljiv VIDEO Medvjed upao na piknik! Snimka je skupila 15 milijuna pregleda

Obitelj je podnijela tužbu nakon priznanja krivnje tvrdeći da je vlasnik fast food restorana bio nemaran jer nije zaštitio klijente od potencijalno opasnih zaposlenika.

Iz tvrtke su odgovorili da nemaju nikakvu kontrolu niti pravne odgovornosti za treću stranu kao što je zaposlenik, piše Atlanta News.

Pročitajte i ovo Prostitutka (Ilustracija: iStock / Getty Images Plus) ZLOČESTI PILOT "Šmrkao sam kokain s grudi jedne djevojke": Pohvalio se kolegici stjuardesi i dobio otkaz, aviokompanija otkazala let

Ford je optužena za teški napad smrtonosnim oružjem prije nego što je sklopila sporazum o priznanju krivnje za jednu točku smrtonosnog ponašanja, a kazna joj treba biti dosuđena. Njezin dečko, Kevin Theriot, također je uhićen zbog sumnje da je pokušao sakriti pištolj na njezin zahtjev.

Obitelj je prije godinu dana tužila lanac restorana zbog nemara, tražeći odštetu od milijun dolara, a i Ford je također imenovana u tužbi te obitelj od nje traži najmanje 250.000 dolara odštete.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene