Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija

Djevojčica rekla 'Bože, mislim da ću umrijeti' i umrla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Bože, mislim da ću umrijeti', tragične su posljednje riječi 11-godišnje djevojčice koja je kolabirala tijekom sata tjelesne kulture.

Djevojčica odlične fizičke spreme kolabirala je i umrla na kraju školske utrke, dan prije 12 rođendana. Rianna Wingett je rekla školskom prijatelju nakon dva kruga trčanja na sportskom terenu Abbs Cross škole u Hornchurchu, Essex 'Bože, mislim da ću umrijeti', i srušila se mrtva. Učiteljica tjelesnog odgoja, Claire Pilling, borila se da spasi Riannu dajući joj umjetno disanje i masirajući joj srce, dok su šokirani učenici stajali i gledali.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Trenutak prije nego se srušila,djevojčica je bila vodeća u utrci, a završila ju je odlaskom u bolnicu u blizini Romforda. Bolničari su ju pokušali oživjeti, ali je preminula kasno poslijepodne. Obdukcija još nije provedena. Ravnatelj škole, Glen Mayoh, izjavio je da djevojčica prije tog događaja nije imala nikakvih zdravstvenih problema. Ljupka Rianna je uživala u svim aspektima svojih školskih obveza, bila iznadprosječna učenica i voljna pomoći kome god je zatrebalo. 

Nakon smrti na internetskim servisima su otvorene tri stranice u njezinu čast, a svakim danom broj članova je sve veći. Na stranicama su se pojavile poruke o njezinim zadnjim riječima, gdje neki od sudionika događaja kažu da je zadnje rekla 'Sve vas volim', a drugi 'Bože, mislim da ću umrijeti'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene