Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propala romantika

Djevac od 200 kila poslao djevojku na hitnu tijekom prvog seksa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi seks 21-godišnjeg Gregga pokazao je da ljubav može satrati. Zidovi se nisu tresli, oni su se doslovno razbili. No priča ima sretan kraj...

Ljubav može satrati čovjeka, a Gregg Casarona ima najbolji dokaz za tu tvrdnju. Imao je 21 godinu i 200 kilograma kada se spremao izgubiti nevinost sa svojom djevojkom, tada 22-godišnjom Jen Gerakaris. Tijekom njihovog prvog spolnog odnosa zidovi se nisu samo tresli - oni su se doslovno razbili, piše NY Post.

Pročitajte i ovo Ozlijeđena djevojka Oglasio se ZET FOTO Djevojka koju je vozač ZET-a vukao po cesti opisala traumatično iskustvo: "Čula je moje vrištanje i spustila se na parkiralište..." Brza brodica pomorske medicinske službe "impresivna brzina" Nova brodica pomorske medicinske službe u roku od sat vremena prevezla trudnicu s Raba u Rijeku

Nakon mjesec dana veze Jen je odlučila napraviti prvi potez, kada se već Greg nije odlučio na njega. Znala je da je djevac, ali nije ju bilo briga. Kada su se stvari počele zahuktavati, Greg je sa svojih 200 kilograma završio na jedva 50 kilograma teškoj Jen, a nekoliko trenutaka kasnije njezina je glava probila zid.

"Moja prva rekacija bila je: Ubio sam je", ispričao je Gregg čiji je prvi seks opet postao aktualan jer je dio novog serijala "Seks me je posla na hitnu" čija je premijera na TLC-u zakazana za 28. prosinca.

Nakon nekoliko zastrašujućih sekundi, djevojka je polako izvukla glavu iz zida i u nevjerici pitala Gregga zašto je stao. On je naime izgledao kao da ima srčani udar pa mu je htjela popraviti raspoloženje.

Potreseni Gregg inzistirao je na odlasku na hitnu jer su Jen počeli mučiti vrtoglavica i mučnine. U bolnici su joj dijagnosticirali potres mozga.

Iako su se u tim trenucima sramili liječnicima i sestrama reći što se dogodilo u njihovom krevetu, sada su priču odlučili podijeliti na nacionalnoj televiziji.

Priznali su da su nakon rušenja kuće postali oprezniji u pozicioniranju tijekom seksa. U početku je bilo puno jastuka, a zidu se nisu približavali. Nakon zajedničkog odlaska na hitnu ostali su u vezi iduće četiri godine, a danas su dobri prijatelji.

Danas 28-godišnji Casarona pao je na 100 kilograma, a neobična priča bivšeg para i danas je dobra anegdota koju rado pričaju prijateljima. Ipak, postoji netko tko priču ne zna - njihovi roditelji. Dvojac se nada da će ih možda, nekim čudom, zaobići i ovaj put.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene