Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uznemireni roditelji

Djeca na rođendanu pojela muffine, pa završila u bolnici: "Uzeo je medino uho..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nekoliko mališana završilo je u bolnici nakon što su na rođendanu pojeli muffine s ukrasom u obliku medvjedića koji je imao i jedva primjetnu metalnu žicu.

Majka jednog trogodišnjaka iz Beograda javila se portalu Nova.rs nakon što je njezin sin završio u Sveučilišnoj dječjoj bolnici. No on nije jedini. Liječnici su roditeljima kazali da trebaju čekati da djeca izbace strani predmet kroz stolicu te se nadaju da neće biti komplikacija.

Društvenim mrežama kruže objave s Instagrama nekoliko roditelja koji upozoravaju javnost na metalne žice i čačkalice koje su se nalazile u ukrasima na muffinima.
Majka trogodišnjaka koji je progutao metalnu žicu rekla je da je jako uznemirena zbog svega što se dogodilo jer joj ni na kraj pameti, kao ni ostalim roditeljima, nije bilo da bi u muffinima mogla biti žica.

Pročitajte i ovo Shani Louk velika tragedija Njemica koju su oteli hamasovci je mrtva, shrvana majka poručila: "Zašto se ljudi ponašaju kao životinje? Nemam objašnjenja za ovo"

"Ne pričam o figuricama koje se skidaju s torte, nego o muffinu. Ovo se sasvim slučajno dogodilo tako što je jedno dijete uzelo medino uho i onda je pronašlo žicu. Onda smo provjerili svakog medu i u svakom je bila žica. Da on to nije napravio, ne bismo ni znali da su pojedina djeca progutala žicu", prepričala je majka za Nova.rs.

Djecu su odveli na snimanje u bolnicu i jasno se vidi žica na rendgenu, dodaje.
Slastičarnica koja je organizirala slatki stol na dječjem rođendanu odgovorila je da na svakoj kutiji stoje napomene da se u figuricama i dekoraciji torte mogu naći nejestivi dijelovi.

"U našim kolačima i tortama nema nejestivih dijelova, ali u dekoraciji su nužni kako bi se povezale. Nadamo se da su sva djeca dobro", poručili su i izrazili žaljenje zbog svega što se dogodilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene