Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji dosjea

'Posjetio nas izvanzemaljac sa stopalima 440'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ogromni izvanzemaljac veličine stopala koji bi odgovarao broju cipela 440, je prema dosjeima novozelanskog Ministarstva obrane posjetio Zemlju.

Naime, u javnost su izašli detalji prijavljivanja NLO-a u Novom Zelandu u posljednjih 60 godina. Očevici pripadaju raznim slojevima društva; djelatnici ministarstva obrane, piloti i putnici na komercijalnim letovima pa čak i novozelandski premijer koji se bio zainteresirao za jedan slučaj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izdano upozorenje na tsunami Novi Zeland pogodio potres 6,6 po Richteru Slika nije dostupna Nije praznovjerje Ptičji izmet mu stvarno donio sreću

Dosjei u javnost nisu trebali biti pušteni sve do 2050. no to je učinjeno zbog pritisaka javnosti i zakona o objavljivanju. U dosta izvještaja postoje skice letećih objekata i izvanzemaljaca, a na jednoj je prikazano i biće slično čovjeku odjeveno u neki srebrni materijal sa širokim remenom, kacigom i vizirom.

>> Procurio dosje o NLO-u na 2.000 stranica

Izvanzemaljac s velikim stopalom

No, najdetaljniji prijavak viđenja NLO-a dolazi od pilota koji je izradio karte i označio točnu poziciju gdje je ugledao 'čudnu svjetlost'. Godine 1995. jedan očevidac prijavio je susret s izvanzemaljcem koji je nosio cipele broj 440, a koji mu je odao kako ljudi nakon smrti postaju atomi vodika.

Nebom iznad Aucklanda 1999. godine preletjela je tajanstvena letjelica izbacivši letke na kojima je pisalo kako će veći dio građana oboljeti od gripe.

No, većina ih je ipak imala priliku vidjeti čudnu svjetlost ili pak 'uobičajene' plutajuće objekte.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene