Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muškarac ubijen u eksploziji

Dagestan: Direktorica škole ubijena automatskim oružjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubijena je direktorica škole u Mahačkali, središtu Dagestana, republike na ruskom Kavkazu, objavilo je istražno povjerenstvo ruskog tužiteljstva.

'Dvije maskirane osobe naoružane pištoljima i automatskim oružjem ušle su 23. rujna u kuću u Mahačkali i pucali na direktoricu', piše u priopćenju koje ne iznosi detalje o eventualnim motivima ubojstva.

Pročitajte i ovo Ruski napadi na Ukrajinu rat u Europi VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Sankt-Peterburgom, dvoje mrtvih u napadu dronom na Odesu: "Rusija se nastavlja boriti protiv civila" Tvrtka MB Namenska U Srbiji Eksplozija u vojnoj tvornici: Vidi se gusti crni dim, ozlijeđeni prevezeni u bolnicu

Istog je dana u Kabardino-Balkariji, republici ruskog Kavkaza smještenoj nedaleko Čečenije, ubijen muškarac nakon što je eksplodirala naprava koju je nosio na sebi, piše u priopćenju tužiteljstva.

>> Dagestan: Likvidiran visoki policijski dužnosnik

Do eksplozije je došlo dok je pokušao pobjeći nakon što je zapucao na sjedište lokalne podružnice Ruske savezne službe sigurnosti, prema istom izvoru. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene