Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao na automobil

Čudo u New Yorku: Samoubojica preživio pad s 40. kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz New Yorka bacio se sa krova zgrade od 40 katova i preživio pad, nakon što je pao na ispod parkiran automobil.

Očevici događaja i policija navode kako je 22-godišnji Thomas Magill skočio sa zgrade u West 63rd Streetu te da je kroz stražnji vjetrobran upao na stražnje sjedalo Dodge Chargera, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za dlaku izbjegla smrt Djevojčica čudom preživjela pad sa sedmog kata Slika nije dostupna Pad cijena nafte potaknuo kupovinu dionica

U padu je slomio obje noge te se nalazi u kritičnom stanju, izvijestila je njujorška policija. Vlasnik automobila na koji je Magill pao, Guy McCormack, uvjeren je kako ga je sam Bog spasio od smrti, štoviše, vjeruje kako ga je spasila krunica, koju drži u automobilu.

Policija istražuje zašto se Magill bacio sa zgrade. Magill nije jedini koji je preživio pad s visokog nebodera u New Yorku, jer prije njega sličan pad, samo sa 47. kata u prosincu 2007. godine, preživio je i perač prozora Alcides Moreno, a liječnici su tada prognozirali kako će ponovno i prohodati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene