Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zdrobila ga stijena od 20 tona

Čudo u Alpama: Otac dvoje djece preživio je ovo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac dvoje djece u francuskim je alpama doživio stravičnu nesreću iz koje je uspio izvući živu glavu.

Na terenac 36-godišnjeg Ludovica Masciavea pala je stijena teška 20 tona i potpuno ga smrskala. Policija i spasilačke ekipe po dolasku na mjesto nesreće pomislili su samo jedno - kako vozač nije imao nikakve šanse preživjeti takvo što, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krenuli su na skijanje VIDEO Ostali zatočeni na cesti: Blokirano 15.000 vozila, jedna osoba poginula! Slika nije dostupna Objavljen fotorobot FOTO Otkriveno kako izgleda mogući počinitelj masakra u Alpama

No, kad su krenuli micati stijenu primijetili su onesviještenog vozača, kako leži u vozačkom sjedalu. Masciave je u toj nesreći zadobio čitav niz teških ozljeda, no uspio je preživjeti. Stijena mu je prignječila pluća i polomila rebra, no 36-godišnji otac se čudesno oporavlja od nesreće koja se dogodila prošlog tjedna.

'Sjećam se udara stijene. Vozio sam sporo, između 40 i 50 kilometara na sat, kad sam odjednom osjetio strašan udar koji je zaustavio vozilo. Odmah sam ostao bez svijesti', rekao je Masciave za Le Parisien.

'Kad sam došao k svijesti, primijetio sam kako sam pritisnut između stijene, donjeg dijela vrata i upravljača. Prostor u kojem sam se nalazio mogao se mjeriti u centimetrima i bio je vrlo skučen', opisao je Masciave.

Pretrpio je i oštećenja nekih vitalnih organa, tetiva i živaca. Njegova desna ruka gotovo je u potpunosti bila slomljena tako da nije mogao micati šakom. Liječnici planiraju niz operacija, ali predviđaju kako će se Masciave u potpunosti oporaviti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene