Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raspisana potjernica za njim

Sin visokog crnogorskog policijskog dužnosnika ubio bivšu djevojku koja je preko noći zaradila milijune

Arsenije Stanović i Anastasija Lašmanova (Foto: Facebook)
Arsenije Stanović i Anastasija Lašmanova (Foto: Facebook) Foto: Facebook
Kotorska policija raspisala je potjernicu za Arsenijem Stanovićem kojeg se sumnjiči da je u petak navečer ubio ukrajinsku državljanku Anastasiju Lašmanovu s kojom je donedavno bio u emotivnoj vezi, pišu crnogorski mediji.

Policija je prikupila mnoštvo materijalnih dokaza koji ukazuju da iza zločina stoji osoba s kojom je bila u dugogodišnjoj emotivnoj vezi, a među tragovima je, kako piše crnogorska Pobjeda, i DNK osobe za koju se sumnja da je ubila Anastasiju Lašmanovu.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Beživotno tijelo Ukrajinke policija je pronašla u petak navečer u njezinom stanu u Kotoru. Obdukcijski nalaz je pokazao da je Lašmanova brutalno izbodena nožem.

Prema saznanjima CdM-a ubojica ju je tupim predmetom više puta udario po glavi, a zatim je nekoliko puta ubo oštrim predmetom.

"Stan u kojem je ubijena Ukrajinka bio je ispremetan, a krvi je bilo na sve strane", rekli su za CdM iz policije.

Arsenije Stanović i Anastasija Lašmanova (Foto: Facebook) Sin visokog policijskog dužnosnika ubio bivšu djevojku koja je preko noći zaradila milijune (Screenshot Pobjeda)

Pri identifikaciji osumnjičenog za ubojstvo policiji je pomogao pregled snimki s kamera koje su postavljene u okolini zgrade u kojoj je Lašmanova stanovala, ali i analiza ispisa telefonskih poziva koje je žrtva ostvarila posljednjih mjeseci, piše Standard.

Anastasija Lašmanova je u Crnu Goru došla prije nekoliko godina i radila kao konobarica. U kratkom roku postala je moćna i utjecajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procjenama, vrijedi na desetine milijuna eura.

Ona je bila direktorica kompanija "Mimoza group" i "Sea trade" i vlasnica tri resorana u luksuznom kompleksu Porto Montenegro u Tivtu. Osim toga, Lašmanova je raspolagala kompleksom "Perla" i beauty salonom "Femme fatale" koji se nalazi u hotelu "Tre canne" u Budvi.

Bila je direktorica tvrtke Sea Trade koja je prije tri godine kupila tivatski hotel Mimoza na čijem je mjestu izgrađen hotelski kompleks Perla, direktorica tvrtke Mimoza Group i vlasnica troi restorana u luksuznom kompleksu Porto Montenegro u Tivtu. Osim toga, Lašmanova je raspolagala kompleksom "Perla" i beauty salonom "Femme fatale" koji se nalazi u hotelu "Tre Canne" u Budvi.

Arsenije Stanović i Anastasija Lašmanova (Foto: Facebook) Arsenije Stanović i Anastasija Lašmanova (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Stanović: Od vaterpolista do osumnjičenog za teško ubistvo

22-godišnji Arsenije Stanović je s Lašmanovom bio u emotivnoj vezi, a sumnja se da je u pitanju zločin iz strasti. Za to kazneno djelo mu prijeti kazna zatvora od 10 do 40 godina, piše portal FOS Media

Prema prvim informacijama Arsenije Stanović ne pripada krim miljeu niti je ranije osuđivan. Bavio se vaterpolom i bio je golman u Primorcu.

Arsenije je inače, sin Zorana Stanovića, šefa ekspoziture Granične policije na aerodromu u Tivatu, koji se ranije u medijima našao zbog sumnje je prilikom prijavljivanja svoje imovinske kartice sakrio dio imovine. Vikend novine su tada pisale da Stanović nije prijavio stan u luksuznom hotelu Tre Canne u Budvi.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene