Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Čovjek hobotnica' želi pod nož

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Filipinac koji je život proveo vezan za mrtvog brata blizanca razmišlja o podvrgavanju kirurškom zahvatu uz pomoć kojega bi riješio svoje muke.

Medicinski fenomen Rudy Santos, poznat i kao 'Čovjek hobotnica', ima četiri ruke i tri noge. Rudy naime pati od rijetkog medicinskog fenomena – parazitskog blizanca.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

55-godišnjak, koji je tijekom 1970.-ih i 1980.-ih bio slavan i zbog svojih šokantnih predstava, već deset godina živi u siromaštvu.

>> Napokon: Izliječen 'Čovjek drvo'!

Trenutačno je najstariji čovjek koji pati od takvog fenomena, te čeka stručno medicinsko mišljenje. Liječnici će morati napraviti niz pregleda kako bi otkrili način na koji se formirao parazitski blizanac te koji od njegovih dijelova tijela zaista egzistiraju.

Također će pokušati ustanoviti je li moguće izvesti operaciju.

Osim ruku i nogu, tu je i glava blizanca koja se sastoji od uha i malog dijela na kojem raste kosa, a pričvršćena je na ključnu kost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene