Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

U središtu Londona

CNN SE OSRAMOTIO Novinarka pogriješila čiju je zastavu vidjela i digla paniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednom trenutku zavladala je panika zbog Islamske države.

Na gay paradi koja se jučer održala u Londonu jedna od najpoznatijih medijskih kuća CNN napravila je veliki lapsus. Njihova je reporterka Lucy Pawle naime izvijestila da se među zastavama duginih boja pojavila i jedna crna s bijelim simbolima, a CNN je objavio da se vjerojatno radi o zastavi terorističke organizacije Islamske države.

Pročitajte i ovo Policija: Ilustracija STIGAO I ODGOVOR OBAVJEŠTAJACA SOA za Dnevnik Nove TV o djelovanju kineske tajne policije: "Upoznati smo s pitanjem djelovanja 'prikrivenih policijskih postaja, ali...'" Slika nije dostupna "Bio sam u krivu" Seks skandal trese CNN: Šef najmoćnije medijske kuće tajio aferu s kolegicom, otkrila ga istraga oko druge afere

Da to ne bi bilo sve, angažirali su i stručnjaka za sigurnost Petera Bergena da analizira cijelu situaciju. Reporterka se u javljanju čudila što 'nitko osim nje ne primjećuje neobičnu zastavu', a rekla je da je o svemu obavijestila i policiju.

Pokazalo se da je zastava zapravo bila parodija na račun islamističkih ekstremista i njihovih stavova o seksualnim slobodama. Bijeli simboli su simbolizirali seksualna pomagala, kako piše Huffington Post, a iako je CNN-ov analitičar pokušao upozoriti da se možda radi o šali, nitko ga nije poslušao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene