Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušava ga preobratiti?

Chavez za Obamu pripremio Lenjina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez izjavio je da ima novu knjigu za američkog predsjednika Baracka Obamu - 'Što da se radi?' Vladimira Iljiča Lenjina.

Chavez je rekao da će knjigu dati Obami prilikom njihovog idućeg susreta. 'Što da se radi?' Lenjinova je politička rasprava o ulozi intelektualaca i proletarijata u unapređenju revolucije, a napisana je više od deset godina prije Oktobarske revolucije 1917. godine. Chavez je Obami poklonio knjigu 'Otvorene vene Latinske Amerike' urugvajskog pisaca Eduarda Galeana, djelo koje je nadahnulo generacije latinoameričkih ljevičara, na summitu obiju Amerika na Trinidadu u travnju. Idućeg je dana knjiga došla na drugo mjesto najprodavanijih na internetskoj stranici Amazon.com.

Pročitajte i ovo Isaac Herzog, predsjednik Izraela Otkrio u intervjuu VIDEO Na tijelu mrtvog borca Hamasa pronađena knjiga Mein Kampf: "Proučavao je Hitlerovu ideologiju da mrzi i ubija Židove" Diplomatski pečat - sasvim osobno Tjedan Sveučilišta u Zagrebu "Diplomatski pečat – sasvim osobno": Knjiga koja govori o putu Hrvatske kroz 130 priča diplomata, političara i profesora

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene