Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijelo Charlesa Mansona donijelo bi joj golemu zaradu. Bar je takav bio plan...


Serijski ubojica Charles Manson planirao je vjenčanje s 53-godine mlađom djevojkom Afton Elaine Burton koja se naziva još i 'Star'.

Vezani članci Laura Marijan i Goran Kuštreba - 2 Mladenci ogorčeni mjerama: ''Ako mi je suđeno da umrem od korone, neka to bar bude s osmijehom na licu jer znam da sam imala svoje svatove'' James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) Nova članica obitelji buduće kraljice: Samozatajni brat Kate Middleton se ženi lijepom Francuskinjom

Iako su već dugo najavljivali vjenčanje te iako su govorili i o umjetnom začeću, čini se kako par ipak neće združiti u braku. Prema riječima novinara Daniela Simonea, Star je navodno samo željela Mansonovo tijelo.

To mora da je ljubav: Charles Manson (80) ženi se 26-godišnjakinjom

No, nije to baš tako kako zvuči. Ona je planirala uzeti njegovo tijelo nakon što umre i izložiti ga u staklenom sanduku u Los Angelesu. Od toga je htjela napraviti turističku atrakciju i zaraditi popriličnu svotu.

Manson je navodno otkrio njene planove i rekao - ne. Ali, ne zato što to smatra degutantnim ili ponižavajućim nego zato što vjeruje kako je besmrtan i da ne može umrijeti. A budući da ga njegova djevojka planira izložiti to znači da ona ne vjeruje u njegovu besmrtnost te se on za takvu djevojku ne može oženiti.

Dozvola za brak im ističe u četvrtak, no Star se nada kako će je obnoviti, javlja Independant.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook