Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Carla Bruni-Sarkozy u prvom službenom posjetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Carla Bruni-Sarkozy, supruga Nicolasa Sarkozyja, otputovala je u srijedu u svoj prvi službeni posjet inozemstvu, u Čad, gdje će se francuski predsjednik zadržati nekoliko sati, prije nego pođe u državni posjet Južnoafričkoj Republici.

Jednostavno odjevena, u tamnomodrom kostimu s hlačama i športskim cipelama iste boje, "francuska prva dama" s osmijehom na licu izašla je iz predsjedničkog zrakoplova u zračnoj luci u N'Djameni, u pratnji supruga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izjednačili je s prostitutkom Francuska: Iranske uvrede Carle Bruni Sarkozy neprihvatljive Slika nije dostupna U prekratkoj haljinici bez gaćica Lijepa guza Carle Bruni ponuđena onom koji najviše plati

Nakon silaska iz zrakoplova, bivšu manekenku koja je koračala crvenim tepihom okružena mnoštvom fotografa, pozdravili su čadski predsjednik Idriss Deby Itno i njegova supruga Hynda koji su priredili doček francuskom predsjedniku.

Nakon vojnih počasti, francuski predsjednik i njegova supruga krenuli su u francusku vojnu bazu u N'Djameni, Kossei.

Dok je predsjednik u pratnji ministra obrane Hervea Morina vršio smotru postrojba, Carla Bruni je čavrljala s Bernardom Kouchnerom, šefom francuske diplomacije i Jean-Marieom Bockelom, državnim tajnikom za suradnju i frankofoniju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene