Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Budi moja vatra: Gutač vatre spasio muškarca iz požara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gutač vatre proteklu je subotu u ranim jutarnjim satima iz susjednog plamtećeg šatora u švedskom kampu Viking spasio muškarca.

Zack Segelstrom profesionalno se bavi gutanjem vatre i ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda za 'pljuvanje' plamena čak tri metra u zrak.

Pročitajte i ovo Švedska vojska, ilustracija Ključna uloga Mogu li oni riješiti problem Ahilove pete NATO-a? "Mi smo jedna od rijetkih nacija koje se mogu nositi s ovakvim okruženjem" Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi

'Ne bi rekao da se igram vatrom, no radim s njom', izjavio je Zack za švedske novine. Njegovo iskustvo s vatrom došlo je na vidjelo u subotu, rano ujutro, kada su ga probudili krikovi iz susjednog šatora.

U šatoru do njegovog izbio je požar nakon što je muškarac zaspao, a vatru je uzrokovala petrolejska lampa.

Segelstrom nije dovjio ni trenutka već je dotrčao do plamtećeg šatora i u isto vrijeme pozvao vatrogasce. Probio se kroz plamen i uspio izvući zarobljenog kampera koji je zadobio opekline i nadisao se dima.

'Osjećao sam da nemam drugog izbora', izjavio je nakon spašavanja Zack.

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u bolnicu gdje je ustanovljeno da se ne radi o ozbiljnijim ozljedama pa je već idući dan pušten kući. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene