Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Troje djece dobilo je za Noć vještica puno čokolade i bombona u jednom engleskom gradu, a uz to i nekoliko paketića kokaina.


Muškarac koji im je greškom dao kokain umjesto slatkiša osuđen je na 130 sati dobrotvornog rada i morat će platiti kaznu u iznosu od 145 funti (oko 1.370 kuna).

Domald Junior Green (23) potražio je slatkiše u džepu kako bi ih dao djeci koja su mu se pojavila pred vratima na Noć vještica, ali umjesto slatkiša je izvukao plastično pakiranje s osim vrećica kokaina koje je kupio za 200 funti ranije toga dana, rečeno je na suđenju.

Ne gledajući što je izvukao iz džepa, ubacio je kokain u vreću koju su djeca nosila za slatkiše. To su bila djeca u dobi od 8, 6 i 5 godina, a s njima je bio njihov otac - policajac.

Vezani članci Predsjednik RH Zoran Milanović Milanoviću usred konferencije za medije donijeli čašu vode: "Može. A kokaina nemate?" Kostimi za parove Smislili kreativne kostime za parove, možda njihove ideje inspiriraju i vas

>> Osam kilograma kokaina u čokoladnim kolačićima

Green (23) je nakon toga ušao u kuću, zatvorio vrata i zavukao ruku u džep da izvadi kokain, ali je umjesto droge u džepu našao slatkiše. Odmah je shvatio što se dogodilo i krenuo je u potragu za djecom po ulicama Oldhama na sjeveru Engleske.

Međutim, policijski časnik Simon Fowell je odveo djecu kući i dok su ona vadila slatkiše iz vreće ugledao je kokain i alarmirao svoje kolege budući da nije bio na dužnosti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook