Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Susjedi jednog starijeg bračnog para u Rimu pozvali su policiju jer su čuli plač i bolne uzvike.


Policija u Rimu, na poziv susjeda došla je provjeriti zašto se iz jednog stana čuje plač i jadikovanje. A ondje su suprotno očekivanju o kakvom fizičkom obračunu zatekli bračni par – 84-godišnju Jole i njezina 94-godišnjeg supruga Michelea koji plaču, ne zato što su u fizičkoj boli, nego zato što su usamljeni.

Vezani članci Pad kabine žičare u Italiji Djeda istražuje tužiteljstvo: Slučaj navodne otmice jedinog preživjelog u padu žičare razmatra i talijanska vlada Pad kabine žičare u Italiji Nestao dječak koji je jedini preživio pad žičare u Italiji: "Otet je iz obitelji s kojom je odrastao..."

Par koji je u braku gotovo 70 godina već dugo nitko nije posjetio. Susjedi s kojima su se družili su se odselili, a zbog godišnjih odmora grad nije imao onoliko poznatih lica na koja su navikli. Osim toga, veoma su ih rastužili medijski natpisi u proteklo vrijeme, piše Huffington Post.

Policajci su fotografiju svoje 'intervencije' kod starijeg para objavili na Facebooku. Četvero policajaca koji su im pokucali na vrata Andrew, Alexander, Ernesto i Mirko skuhali su im večeru te proveli vrijeme s ugodnom razgovoru.