Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Srbiji

Braća nasmrt pretukla slijepu majku: Željeli su otići u zatvor?

Ilustracija: AFP
Ilustracija: AFP
Braća Aleksić navodno su slijepu majku pretukla nasmrt jer su željela otići u zatvor.

Braća Dejan (30) i Martin (38) Aleksić iz Trgovišta na jugu Srbije, prema pisanjima lokalnih medija, nasmrt su pretukli slijepu majku Javorku (68), poslije zločina je smjestili u krevet, a tri dana kasnije pozvali policiju i priznali ubojstvo.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid i Josip Pavliček - 4 Kako će utvrditi uzrok smrti? Kriminalist o monstruoznom zločinu u Srbiji i je li bilo propusta policije: "Postoje indikatori..., a ubojice imaju svoj svijet" Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Zločin je prijavio jedan od braće i rekao da su zajedno ubili majku. Tijekom očevida na tijelu žene primijećeni su brojni podljevi, a najviše su je udarali šakama po glavi.

Mještani pričaju da su se braća dogovorila da će ubiti majku jer su navodno željela otići u zatvor.

Susjedi kažu da je Javorki umro suprug prije više godina i da se od tada posvetila djeci koju je željela izvesti na pravi put. Susjedi kažu da su Javorka, Martin i Dejan živjeli u neimaštini, ali da su se borili kako su znali, javlja srpski Alo.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene