Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detonirali prsluke

Bombaši samoubojice ušli u policiju i ubili zapovjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica bombaša samoubojica uspjela su ući u policijsku zgradu u iračkom gradu Mosulu i ubiti zapovjednika, potvrdili su policijski izvori.

Izvori su rekli da su dvojica napadača detonirala svoje prsluke s eksplozivom u sobi pukovnika Shamila Ahmeda, koji se nalazio na čelu policije u četvrti Bab Sinjar u zapadnom dijelu grada.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Treći bombaš samoubojica ubijen je prije nego je uspio ući u zgradu zapovjedništva policije. 'Pukovnik Shamil (Ahmed) bio je poznat po tome što se aktivno zauzimao za borbu protiv Al-Kaide u Mosulu i zato je ubijen', rekao je jedan policijski izvor.

>> Dvostruki napad u Iraku: 17 mrtvih, 47 ranjenih

Ahmed je prošle godine preživio jedan neuspio pokušaj atentata. Mosul, koji se nalazi 390 km sjeverno od Bagdada, smatra se posljednjim urbanim uporištem islamističke skupine Al-Kaide u Iraku. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene