Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon napada oružani sukob

Bombaši samoubojice napali hotel u Kabulu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva bombaša samoubojica napali su u utorak kabulski hotel Intercontinental u kojem velikim dijelom odsjedaju zapadnjaci, rekao je dužnosnik policije, a nekoliko minuta nakon napada mogla se čuti paljba iz pješačkog naoružanja.

'Oružani sukob još uvijek traje', rekao je agenciji Reuters policijski dužnosnik koji nije želio biti imenovan. Intercontinental Hotel nalazi se u zapadnom dijelu Kabula i jedan je od glavnih hotela afganistanske prijestolnice u kojem odsjedaju stranci.

Reuters prenosi iz izvora policije da je u tijeku bila proslava svadbe kada se napad dogodio u blizini hotela ili samom hotelu, što nije mogao precizirati.. Još nema izvješća o žrtvama.

Glasnogovornik talibana Zabihulah Mudžahid priopćio je da je nekoliko boraca islamističke skupine napalo hotel u kojem su navodno afganistanski i zapadnjački dužnosnici razgovarali o pitanjima sigurnosti. Mudžahid je telefonom agenciji Reutes s nepoznate lokacije rekao da su nanesene teške žrtve. (Hina)

Pročitajte i ovo Tyler Vargas-Andrews - 2 Optužbe na račun administracije Mučno svjedočenje američkog marinca o povlačenju iz Kabula: "Vidio sam mrtve suborce kako leže oko mene, nadređeni su sve znali" Slika nije dostupna u Afganistanu Samoubilački napad u obrazovnom centru: Raste broj poginulih u snažnoj eksploziji

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene