Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gates, osnivač Microsofta i filantrop, nedavno je najavio da će donirati 100.000 kokoši zemljama s visokim stopama siromaštva...


Bolivijska vlada je u srijedu odbila donaciju kokoši američkog milijerdera Billa Gatesa, a bolivijski su dužnosnici američkom milijarderu poručili da se informira o rastućem bolivijskom peradarskom sektoru.

Vezani članci Melinda i Bill Gates - 1 Procurilo kako je Bill Gates uspješno skrivao svoje afere i tko mu je pomagao u tome, a imao je zaista zanimljivu taktiku Ne ljubite svoje kokoši, upozoravaju američke zdravstvene vlastiv Nekima se zaista sve mora nacrtati, zdravstvene vlasti poslale apel: ''Ne ljubite kokoši!''

"Kako on može misliti da živimo kao prije 500 godina, usred džungle, ne znajući kako nešto prozvesti?", rekao je novinarima bolivijski ministar razvoja Cesar Cocarico. "Uz dužno poštovanje, on bi trebao prestati govoriti o Boliviji".

Gates, osnivač Microsofta i filantrop, nedavno je najavio da će donirati 100.000 kokoši zemljama s visokim stopama siromaštva, većinom državama subsaharske Afrike ali i Boliviji.

Bolivija godišnje proizvede 197 milijuna pilića i ima kapacitete za izvoz 36 milijuna, priopćila je bolivijska udruga peradara. (Hina)