Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bijela kuća: U požaru izgorio ured Dicka Chenevy

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar koji je u srijedu izbio u zgradi pokraj Bijele kuće pričinio je štetu ceremonijalnom uredu američkog potpredsjednika Dicka Cheneyja, prisilivši oko 1.000 zaposlenika na evakuaciju.

Cheney se u trenutku izbijanja požara nalazio u zapadnom krilu Bijele kuće gdje je razgovarao s predsjednikom Bushom, no njegov je ured, prema prvim procjenama prilično uništen, djelomično od posljedica požara, a zatim i od posljedica gašenja vatre, izvijestila je glasnogovornica Bijele kuće Dana Perino. Jedan zaposlenik Bijele kuće zadobio je tijekom evakuacije manje ozljede. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ruski dužnosnik: Cheney želi američki pristup kavkaskoj nafti, plinu Slika nije dostupna Dick Cheney krenuo na turneju

>> Požar u kompleksu Bijele kuće

Prema prvim informacijama, požar je vjerojatno izbio u prostoriji gdje se nalaze razvodne električne kutije ili u prostoriji u kojoj se nalazi telefonska centrala.

 Prostorije su smještene u zgradi iz 19. stoljeća poznatijoj kao Eisenhower Executive Office Building u kojoj se nalaze uredi većine zaposlenika Bijele kuće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene