Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar sigurnosti potvrdio

BiH: Obavještajci dobili dojavu o novom terorističkom napadu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
BiH je na iglama nakon napada vehabija na policijsku postaju u Zvorniku.

 U Bosni i Hercegovini mogli bi se dogoditi novi teroristički napadi. Potvrdio je to ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić koji je izjavio da su sigurnosne službe te zemlje dobile dojavu o novim prijetnjama terorističkim napadom u BiH, piše Klix.ba.

'Dobili smo određenu informaciju od jedne partnerske službe iz regije da postoje indicije i obavještajni podaci o mogućnosti novog terorističkog napada u BiH', kazao je Mektić za banjalučku Alternativnu televiziju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tijekom terorističkog napada VIDEO Hrabri dječak spašavao ljude tijekom krvoprolića: "Jako sam se bojao, mislio sam da će baciti granatu i na nas..." Ruševine Crocus City Hall Strašne posljedice Žrtve se i dalje broje, u bolnici je gotovo 100 ljudi, a strahuje se da će ispod ruševina pronaći još tijela

BIH: Jednomjesečni pritvor za dvojicu vehabija zbog planiranja napada u Zvorniku

Prema njegovim riječima, sve sigurnosne agencije u BiH su ozbiljno shvatile dobivenu informaciju te su poduzele sve mjere prema mogućem predmetu napada. No, nije otkrio što bi to moglo biti. Također je rekao kako je nekoliko dana prije napada na Policijsku stanicu u Zvorniku postojala informacija da bi mogao biti izveden teroristički napad.

'Nadam se da smo iz svega toga posljednji put svi izvukli pouku', zaključio je.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene