Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Berlusconijevo rješenje za nesigurna radna mjesta: Udajte se za milijunaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Problem nesigurnih radnih mjesta može se riješiti time da se djevojke udaju za bogataše, izjavio je šef talijanske oporbe i kandidat za predsjednika vlade na skorašnjim parlamentarnim izborima Silvio Berlusconi.

Jedna je studentica u emisiji "Gledište" (Punto di vista) na talijanskoj televiziji RAI 2 pitala kako mladi parovi bez sigurnih radnih mjesta mogu u Italiji zasnovati obitelj, a Berlusconi je s osmjehom odgovorio:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Optužbe HDZ: SDP i HNS se 'uhljebljuju' u ZG-holdingu Slika nije dostupna Na zabavama 33 mlade žene Odvjetništvo: Berlusconi 13 puta platio Ruby za seks

"Kao otac savjetujem vam da se udate za jednog sina Berlusconijevih ili nekog sličnog. S vašim osmjehom možete si to priuštiti", rekao je Berlusconi, nakon čega je nabrojio prijedloge svoje stranke za potporu mladim parovima.

Na primjedbu voditelja emisije da u Italiji nema mnogo Berlusconijevih sinova, Berlusconi je odgovorio: "Vjerujem da sam dao dobar savjet."

Berlusconijev "savjet" izazvao je ogorčenje u taboru njegova političkog protivnika Waltera Veltronija.

"Kao Talijan sramim se zbog Berlusconijevih riječi. Naočigled stotina tisuća mladih koji nesigurnost svoga radnog mjesta doživljuju kao smetnju za svoju budućnost, Berlusconijeve su riječi neprihvatljiva uvreda. Berlusconi bi se trebao ispričati", izjavio je Veltronijev prvi suradnik Dario Franceschini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene