Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova afera

Berlusconi brutalno vrijeđao Merkel: 'Ona je neje**** debela ku***'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Silvio Berlusconi opet je u središtu pozornosti. Ovog puta u javnost je izašla snimka njegovog telefonskog razgovora u kojem je brutalno uvrijedio njemačku kancelarku Angelu Merkel.

U razgovoru s urednikom jednih talijanskih novina, Berlusconi je navodno rekao kako je Merkel 'neje**** debela ku***', prenosi Daily Mail. Il Giornale, list koji je u Berlusconijevom vlasništvu, sve je nazvao samo glasinom, a Berlusconijev glasnogovornik nije htio komentirati navedeno.

Pročitajte i ovo Silvio Berlusconi - 1 ima leukemiju 86-godišnji Silvio Berlusconi izašao iz bolnice nakon šest tjedana Silvio Berlusconi bivši premijer Silvio Berlusconi završio na intenzivnoj njezi na kardiološkom odjelu u milanskoj bolnici

Do te izjave došli su talijanski istražitelji, koji rade na slučaju ucjenjivanja Berlusconija, a sadržaj tih snimki povlači se već danima po talijanskim novinama.

I njemački mediji pozabavili su se tim slučajem, a najtiražniji njemački tabloid Bild objavio je članak s naslovom 'Je li Berlusconi vrijeđao kancelarku Merkel?'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene