Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Boeing' 737-800 austrijske tvrtke Austrian Airlines (AUA) prisilno je sletio nedugo nakon polijetanja u Beču kad je dim ispunio pilotsku kabinu, objavila je ta tvrtka, kako javljaju agencije.


Zrakoplov, koji je trebao letjeti u Sofiju sa 72 putnika, bez teškoća je sletio u međunarodnu zračnu luku Schwechat u Beču pet minuta nakon polijetanja, navela je AUA u priopćenju. Dodaje se da još nije utvrdila uzrok pojave dima, ali da radi na tome, javlja France Presse.

Vezani članci Ilustracija (Foto: AFP) Zbog stanja u bolnicama produljuju mjere za tri regije, a popuštanje planiraju tek za svibanj: "Još uvijek treba prevladati posljednje teške tjedne" Liječnici KBC-a Rijeka Korona ne posustaje, bolnice se pune: Liječnici upozoravaju - "Uzimanje ovih lijekova na svoju ruku povećava smrtnost"

>> VIDEO: Crnogorski zrakoplov sletio bez jednog kotača

Glasnogovornica tvrtke Livia Dandrea-Boehm rekla je kako u izgredu nitko nije ozlijeđen te da nije trebalo zvati vatrogasce, javio je Associated Press. Jedan 'boeing' 737-800 sa 130 osoba pao je potkraj veljače blizu Amsterdama, pri čemu je poginulo devet ljudi i ranjeno više od 50, navodi AFP.