Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Beba uhvatila Obamu za lice

Barack Obama: 'Mislim da mu se svidio moj veliki nos'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Barack Obama u društvu supruge posjetio je, povodom božićnih blagdana, vojnu bazu na Hawaiima. Simpatični trenutak imao je s 8-mjesečnim sinom jednog kapetana.

Barack Obama se sa suprugom fotografirao s vojnicima i njihovim obiteljima te dijelio autograme. U ruke je potom uzeo i 8-mjesečnog Coopera Wagnera i malo se igrao s njim. Potom je uslijedilo fotografiranje s malenim dječakom i njegovim roditeljima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

U tom je trenutku Cooper uhvatio američkog predsjednika za usta i nos. Obama se nasmijao i rekao da misli da se Cooperu svidio njegov veliki nos. Osim fotografa, simpatični trenutak znatiželjnog Coopera i nasmijanog predsjednika zabilježile i televizijske kamere. A snimke su odmah obišle svijet.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene