Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tehnički problemi

Avion Lufthanse s 370 putnika vraćen na aerodrom u Frankfurtu: Piloti izbacili gorivo pa prisilno sletjeli

Avion Lufthanse, ilustracija (Foto: AFP)
Avion Lufthanse, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Boing 747-400 njemačke zrakoplovne kompanije Lufthanse na liniji za Šangaj, koji je prevozio 370 putnika, bio je prisiljen zbog tehničkih problema vratiti se natrag u zračnu luku u Frankfurtu kratko nakon polijetanja, objavila je u ponedjeljak rano ujutro glasnogovornica kompanije.

Nije bilo nikakve neposredne opasnosti, kazala je glasnogovornica. Piloti su odlučili vratiti se u nedjelju kasno navečer u frankfurtsku zračnu luku "kao mjeru opreza".

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Ilustracija Štrajk pilota Novi udar na putnike: Poznata aviokompanija otkazuje sve letove iz Njemačke, poznato do kada

Piloti su prije slijetanja izbacili gorivo, a vatrogasna kola bila su u pripravnosti za pružanje pomoći ako bi došlo do problema prilikom slijetanja.

Zrakoplov koji pokreću četiri motora normalno je prizemljio. Lufthansa nije otkrila detalje u vezi s tehničkim problemom koji je doveo do povratka zrakoplova na aerodrom s kojeg je poletio.

Putnici će kasnije tijekom ponedjeljka poletjeti za Šangaj drugim zrakoplovom. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene