Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka policija traga za vozačicom koja je prije 9 lipnja udarila zaposlenika jedne trgovine i odbacila ga kroz izlog trgovine i potom pobjegla s mjesta nesreće.


Na snimci nadzorne kamere se vidi kako je jedna suvozačica, identificirana kao Tyhese Pitts, nakon nesreće, kao da se ništa nije dogodilo, izašla iz automobila s cigaretom u ruci i odšetala. I sa stražnjeg sjedala je pokušao izaći muškarac, no vozačica je je krenula unazad i umalo ga pregazila. Potom se vratio u automobil nakon čega su pobjegli s mjesta nesreće. 

Vezani članci Policijska sirena, ilustracija Strava u Svetom Ivanu Zelini: Pronađeno tijelo 72-godišnjaka s vidljivim ozljedama Policija, ilsutracija Udario dijete na pješakom prijelazu i pobjegao: Policija traži očevice

Policija je pronašla automobil, srebrni Dodge Caliber iz 2007., no i dalje traže vozačicu, 32-godišnju Willaishu Rankins, medicinsku sestru iz Upper Darbyja.

Jedan od suputnika predao se policiji i surađuje u istrazi.

Udareni radnik, 24-godišnji Gejea Ejeta, inače imigrant iz Etiopije, u trenutku nesreće izašao je baciti smeće. Čudom je preživio let kroz izlog. Zadobio je teške ozljede noge.