Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djelatnici argentinskog pravosuđa provode ispitivanja DNK kako bi utvrdili je li 65-godišnji osumnjičenik silovao jednu od svojih kćeri tijekom 20 godina i ima li s njom sedmero djece.


Osumnjičenik je uhićen u petak u zapadnoj pokrajini Mendoza nakon što ga je tužilo jedno od njegovih najmanje 14 djece, a u ponedjeljak je odbio dati iskaz. On je imao osmero djece s prvom suprugom, koja kaže da je spolno zlostavljao njihove kćeri, i šest sa sadašnjom suprugom. Osim toga je osumnjičen da ima sedmero djece s jednom od kćeri iz drugog braka koja sada ima 35 godina.

Vezani članci Slika nije dostupna Razgovarali smo s pedofilom koji je sad na čelu udruge za zaštitu djece: 'U čemu je problem?' Slika nije dostupna Josef Fritzl je nakon Elisabeth zlostavljao i kćer-unuku?

Pokrajinski ministar sigurnosti Carlos Ciurca je rekao da je muškarac osumnjičen da je zlostavljao svoju kćer od njene osme godine života. Ona je prvo dijete rodila kada joj je bilo 17 godina. Osumnjičeni će biti zadržan u zatvoru najviše sigurnosti.