Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Argentinska predsjednica

Kineze moli za investicije, a onda im se ovako ruga...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinska predsjednica Cristina Fernandez de Kirchner u srijedu je bila u Kini, pa na Twitteru objavila potpuno neprimjeren post o svojim domaćinima.

Cristina Fernandez de Kirchner, predsjednica Argentine na Twitteru se narugala svojim domaćinima. Ona je srijedu bila u posjetu Kini gdje se sastala sa predsjednikom Xi Jinpingom i tražila investicije za svoju zemlju.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić jede parizer Obratio se na Instagramu Bizaran video! Pogledajte kako Vučić jede parizer: "Siniša, evo majonez" Ilustracija Lijepa gesta Vlasnik parkirao auto u Srbiji: Kad se vratio ugodno se iznenadio

Nije poznato što je dogovorila, ali na finalni dogovor možda bude utjecala i nepromišljena Twitter poruka u kojoj se narugala načinu na koji pričaju Kinezi.

U kući misteriozno preminulog tužitelja pronađen nalog za uhićenje predsjednice!

Objavila je poruku u kojoj je riječima koje sadrže glas 'r', zamijenila s 'l', jer kako je poznato, Kinezima je glas 'r' teško izgovoriti. Njezin post, napisan na španjolskom, retwittalo je 4.000 ljudi.

Ubrzo je uslijedila i isprika. 'Oprostite. Znate što? Ali, stvari su tako smiješne i apsurdne da mogu biti probavljene samo s humorom...'

'Predsjednica države očajnički treba ekonomsko spašavanje iz Kine, a ona na kineskom tlu i dalje izražava rasnu superiornost ničim izazvana', napisao je jedan korisnik Twittera u komentaru.

Kinezi nisu komentirali ovaj slučaj.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene