Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prkačin u Sarajevu zbog slučaja Leutar

Ante Prkačin zna tko je ubojica?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravosuda tijela u Sarajevu zainteresirala su se za informacije o ubojicama pokojnog zamjenika federalnog ministra unutarnjih poslova Joze Leutara, koje ima bivši general HVO-a i saborski zastupnik HSP-a Ante Prkačin.

U razgovoru za bosanski Dnevni list, Prkačin je potvrdio da je, nakon što je ovlastio jednu osobu čiji identitet nije želio otkriti da prenese informacije sarajevskom Tužiteljstvu, poraslo zanimanje za saznanja u slučaju 'Leutar', piše Pincom.info.

Pročitajte i ovo Martina Dalić i Ante Ramljak (Foto: Dnevnik.hr) - 1 TRANSKRIPTI S ISPITIVANJA Objavljeni iskazi Martine Dalić USKOK-u: Evo tko je sve znao za grupu Borg i odakle su dolazile informacije Slika nije dostupna Ivica Dačić u svom stilu: 'Tragikomično je da Hrvatska poziva na okretanje k budućnosti, a sve više djeci daju ime Ante'

Prkačin je naglasio kako je pokazan interes da se njim razgovara, no razgovor je morao biti odgođen. Kaže kako ne zna hoće li svoja saznanja o tome tko se krije iza atentata na Leutara podijeliti s tijelima u Bosni ili u Hrvatskoj.  

Prkačin je pored želje da svoju priču iznese sarajevskom Tužiteljstvu ostavio otvorenu mogućnost da detalje o ubojicama Leutara podijeli i s policijskim službama u Hrvatskoj. No, tvrdi kako još uvijek treba pričekati da se novi kadrovi na čelu hrvatske policije uhodaju.  

Prkačin je nedavno izašao u javnost i rekao kako zna tko je ubio Jozu Leutara, zamjenika federalnog ministra unutarnjih poslova koji je umro u bolnici od ozljeda zadobivenih u ožujku 1999., dva tjedan nakon što je eksplodirala naprava postavljena pod njegovo vozilo.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene