Novinar i analitčar Slobodan Stupar komentirao je prosvjede koji tresu Beogradu te poručio kako je ovo znak da je Vučić sve uplašeniji i slabiji.


U Beogradu je počeo novi prosvjed, a grad je pod opsadom policije. Napetu situaciju u Beogradu u Dnevniku Nove TV komentirao je novinar i analitičar Slobodan Stupar.

Vezani članci Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije I Vučić se oglasio o Oluji: "Pokušat ću razumjeti ako predstavnici Srba budu sudjelovali na proslavi, ali..." Prosvjedi u Beogradu - 2 Brutalna snimka iz Beograda: Pretučena trojica muškaraca, glavni epidemiolog sada poručio - sporna odluka mogla bi se prolongirati

"Ljudi su već dugo nezadovoljni Vučićem, ovo što je bilo je jučer je samo kap koja je prelila čašu. Vučić je pobijeđen, ukinuo je policijski sat. On je uplašen i sve slabiji te zato optužuje obavještajne službe. Bit će opasno kad dođe jesen i kad se osjete ekonomske posljedice koronakrize"; rekao je Stupar.

Poručio je kako Srbiju čekaju krizna vremena.

"Vučić je namjesnik stranih zemalja koje su ga ovdje instalirale. Dobio je vlast bez opozicije. Srbija je sada kao komunistička zemlja. Izbora nije bilo, to je bila klasična prevara i vrlo je mali broj sudjelovao u njoj jer su priredili bojkot", rekao je Stupar.

Situaciju u Beogradu pratite ovdje

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr