Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnik bara tvrdi

'Amanda Knox fantastična je glumica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik bara koji je zbog lažne optužen da je ubio Meredith Kercher od strane Amande Knox, tvrdi da je ona fantastična glumica.

Patrick Lumumba, star 38 godina, uhićen je i u zatvoru je proveo dva tjedna, nakon što je Amanda rekla detektivima da je 'u kuhinji imala pokrivene uši dok je Patrick ubijao Meredith'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ključna pitanja ostala bez odgovora Amanda Knox je oslobođena - tko je ubojica? Slika nije dostupna Osam godina patnje Gotovo je: Amanda Knox nije kriva za ubojstvo

No, optužba je bila lažna i Patrick je oslobođen, a talijanski tužitelji zaključili su da se radilo o laži Amande s ciljem da makne sumnju sa sebe.

Petrick Lumumba ispričao je kako je bio vrlo ljutit kada je čuo oslobađajuću presudu. 'Bio sam bijesan, kada sam čuio presudu, bilo mi je tako žao meredith. Oduvijek sam govorio da je Amanda fantastična glumica i to će za mane uvijek i ostati', rekao je.

Dodao je kako je za nešto što nije učinio u zatvoru proveo dva tjedna, samo zato što je Amanda rekla da je on ubojica. 'Meredith je u ovom slučaju prva, a ja druga žrtva. Zbog Amandinih riječi izgubio sam posao, sada imam samo obitelj.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene