Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pohvalio se na društvenoj mreži

Kao Tito ili Kim Jong-un? Nacionalna televizija u dnevniku prenijela kako djeca pjevaju Vučiću za rođendan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski predsjednik Aleksandar Vučić u petak je proslavio rođendan. Čestitala su mu djeca iz Gračanice, pjesmom, tortom i čestitkom. Vučić se time pohvalio i na Instagramu, a snimka mališana koji pjevaju predsjedniku objavljen je u dnevniku televizije s nacionalnom koncesijom.

Djeca s Kosova, iz Gračanice nedaleko Prištine, pjesmom, tortom i čestitkom obilježila su rođendan srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Snimku gdje djeca prevaju Vučiću objavljena je u dnevniku televizije s nacionalnom koncesijom - televizije Pink, piše Nova.rs.

Vučić je rođendan proslavio u petak, a o svemu što se dogodilo pohvalio se na Instagramu.

"Najljepšu tortu i poklone, uz moje najbliže, donijela su mi djeca s Kosova i Metohije. Ovi anđeli sa svojim roditeljima žive u Gračanici i vole Srbiju beskrajno mnogo. Hvala im na divnoj pjesmi i velikom srcu", napisao je Vučić na svom Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uvreda bez povoda Vučić se razbjesnio zbog pitanja o pucanju na Sarajevo pa ničim izazvan opleo po - istarskoj malvaziji: "To nitko ne može piti"

U intervjuu izvrijeđao hrvatsko vino

U petak je objavljen intervju s Vučićem u kojemu se pravdao zbog suradnje s Vojislavom Šešeljem i ustvrdio da se od tada promijenio. Tijekom razgovora, ničim izazvan, Vučić je rekao da je istarska Malvazija "loše vino koje ništa ne valja" i da ga nitko ne može piti.

Na odgovor iz Istre nije morao dugo čekati. Gradonačelnik Pule Boris Miletić na Facebooku mu je poručio da čašom Malvazije nazdravlja različitosti i slobodi mišljenja.

"Nazdravljam čašom Malvazije različitosti i slobodi mišljenja. Gospodine Aleksandar Vučić, mnogi Vaši sugrađani, naši dragi prijatelji i gosti čije je srce u Istri ne misle tako... da citiram našeg neprežaljenog panonskog mornara, 'Čija je Istra, njegov je svet!' Živjeli!", poručio je Miletić Vučiću na društvenoj mreži. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POKLONIO 10 TISUĆA DOZA Vučić nakon donacije cjepiva omastio brk: ''Najbolje okrepljenje pred povratak u Beograd, obožavam sarajevske ćevape''

Nazdravljam čašom Malvazije različitosti i slobodi mišljenja 🍷 Gospodine Aleksandar Vučić, mnogi Vaši sugrađani, naši...

Objavljuje Boris MiletićPetak, 5. ožujka 2021.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene