Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Nisam gledao karte"

Vučić o non paperu: "Kad Srbi trebaju nešto dobiti, ispada kao da tuku po svemu i rasturaju sve''

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: DNEVNIK.HR
Predsjednik Srbije komentirao je navodni non paper koji je proteklih dana zaokupio pažnju javnosti diljem Balkana.

Non paper o mijenjaju granica balkanskih država i njihovom preustroju prema etničkim linijama u fokusu je posljednjih nekoliko dana. Navodni vlasnici su najviši slovenski državnici, no oni su to demantirali.

Danas je na to reagirao i predsjednik Zoran Milanović, a nakon njega odlučio se oglasiti i predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SLIJEDE KAZNENE PRIJAVE Sinoć nije bilo pjevanja: Policija u centru Zagrebu kontrolirala krše li se mjere u kafićima. U studentskoj udruzi pronašli 64 osobe, jedna je bila pozitivna

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tužan dan Posljednje zbogom: Kraljevska obitelj zauvijek se oprostila od princa Philipa, pokopan je u kraljevskoj kripti dvorca Windsor

Rekao je da se ne miješa u unutrašnje odnose u Bosni i Hercegovini te dodao da je Beograd uvijek spreman razgovarati o svim temama i poslušati mišljenje pripadnika bošnjačkog i hrvatskog naroda, a "posebno rukovodstva Republike Srpske i srpskog naroda predvođenih Miloradom Dodikom".

''Nisam gledao mape. Jedino sam razočaran potpunom intelektualnom demobilizacijom naše intelektualne javnosti i elite i pseudoelite. I ofrlje ocjenama nečega što niko nije ni vidio. Niti se udubio na bilo koji način. Već su apriori za ili protiv nečega'', komentirao je Vučić, prenosi N1.

Objasnio je i da se divi ljudima koji su u stanju kritizirati i baciti kamenje na to, a da nisu ni vidjeli o čemu se radi. ''Postoji kod nas jedna vojska ljudi koja je zadužena za to da kad god bi netko pomislio da Srbi trebaju nešto dobiti bilo gdje i bilo kad, iste sekunde kao da pancirom tuku po svemu i rasturaju sve'', izjavio je Aleksandar Vučić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potpisao za Filipovića Premijer Plenković nije želio odgovarati na pitanja: ''Danas je Davorov dan''

Pročitajte i ovo Ministar zdravstva Vili Beroš Obišao KBC Rijeka Ministar Beroš o reformi zdravstva, ali i aferi oko platforme Cijepise: "Zadovoljan sam što institucije rade svoj posao"

''Sve što je protiv nas, mi smo u stanju odmah hvaliti. Sve što nije direktno protiv nas, ako možemo to da zgazimo kao mrava u travi i to ćemo tako napraviti'', rekao je predsjednik Srbije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene